Eastern Warbirds of Norway
Her kan du se oss i 2017

Vår Yak-52 og Antonov AN-2 blir å se på flere treff i 2017. Tre stevner er allerede booket og det jobbes kontinuerlig med å få til flere. Om nytt jagerfly kommer på plass innen flyshow-sesongen er over er uvisst, men det vil tiden vise. Antonoven vil fly rundflyging en rekke steder i tillegg til de lokale rundflygingene fra Skien. Se komplett flystevneoversikt i artikkelen.

Publisert: 13. april 2017 

Opprydding er i gang

Fire måneder har gått siden brannen som rammet flymiljøet på Geiteryggen. Nå er endelig oppryddingen på området i gang. Dette har tatt tid fordi politi, forsikringsselskap og eiere skal få sagt og gjort sitt. Fortsatt er ingenting bestemt i forhold til fremtiden og et nytt bygg. Dette jobbes det med på spreng hver uke.

Publisert: 04. feb. 2017 

Vil du se oss på ditt flyshow?

Ønsker du at Eastern Warbirds of Norway skal delta på ditt stevne, treff eller lignende. Eller ønsker du rundflyginger med ett av våre fly på din hjemplass? Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller via kontaktskjemaet vårt.

Publisert: 18. jan. 2017 

God Jul og Godt Nyttår!

Et tungt år nærmer seg slutten for Eastern Warbirds. Brannen i september ødela fryktelig mye for oss men veien tilbake har startet. Vår nye Yak-52 kom på plass allerede i oktober. La oss håpe det ikke blir lenge før neste fly taxer inn på Geiteryggen!

Publisert: 23. des. 2016 

Yakovlev Yak-52 LN-HDA i bilder

For en liten stund siden kom vår nye Yak-52 til Geiteryggen og foreningen vår. Et skikkelig strøkent eksemplar. Flere turer har allerede blitt fløyet og det er nå muligheter for støttemedlemmer å få seg en tur.

Publisert: 30. nov. 2016 

Warbirds of Norway donerer 10.000,- til EWON

Vi er utrolig ydmyke og glade for å kunne informere at Warbirds of Norway har donert oss 10.000,- til gjenoppbygging av vår forening etter brannen.

Publisert: 27. okt. 2016 

Fire Yak 52 i luften over Geiteryggen kommende helg

Fredag 28. oktober skal etter planen tre Yakovlev Yak 52 komme til Geiteryggen flyplass. Vår nye Yak 52 LN-HDA er en av disse tre Yak'ene. Ta turen opp på Geiteryggen denne helgen for å mulig se alle fire (!) flyene i lufta samtidig. Anledningen for dette treffet er besøk av instruktør Gennady Elfimov som kommer fra England for å blant annet lære våre Yak-52 flygere enda bedre akroflyging.

Publisert: 27. okt. 2016 

Yakovlev Yak-52 til Eastern Warbirds

Det har ikke gått mye tid siden den tragiske brannen på Geiteryggen der blant annet to Yak-52 gikk tapt. Foreningen har jobbet intenst med nye fly og vi var utrolig heldige at nettopp en meget fin Yak-52 skulle være tilgjengelig her i Norge for kjøp nå. Vi kan idag stolt informere at foreningen nå kommer til å starte neste sesong med minst to fly!

Publisert: 17. okt. 2016 

Hva er planen videre?

Litt over to uker har gått siden brannen. Hva har så skjedd? Foreningen jobber intenst med midlertidige lokaler slik at foreningen har et foreløpig sted å starte flyoperasjonene. Antonoven hadde 15.10 årets siste tur og er heldigvis sikret plass inne for vinteren. Det kan også se ut til at foreningens nye Yak-52 har fått plass i midlertidig hangar.

Publisert: 16. okt. 2016 


← Tilbake


Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4