Russian Warbirds of Norway
Hva er planen videre?

Publisert: 16. okt. 2016 av Anders Bergane

Litt over to uker har gått siden brannen. Hva har så skjedd? Foreningen jobber intenst med midlertidige lokaler slik at foreningen har et foreløpig sted å starte flyoperasjonene. Antonoven hadde 15.10 årets siste tur og er heldigvis sikret plass inne for vinteren. Det kan også se ut til at foreningens nye Yak-52 har fått plass i midlertidig hangar.

Etter brannen har ting vært veldig kaotisk. Mye av tiden har gått med til forsikringsselskaper og jobben det er å få oversikt over hva som er tapt.

Pri 1 for oss vil være å skaffe oss midlertidige lokaler og tilgang på ledig hangarplass. Uten noe plass til å lagre ting kan vi heller ikke kjøpe inn noe. Hverken fly eller nødvendig utstyr. Dernest er det viktig å få inn nye fly. Viktigheten av at en flygende forening holder igang aktiviteten i luften sier seg selv.

Vi har per idag fått tilgang på noen mindre midlertidige rom i et annet lokale. Der kan vi begynne å planlegge samt så smått kjøpe inn det aller nødvendigste for å kunne drifte foreningens flyaktiviteter fremover.

Deretter kommer viktige ting som arbeidet med nye lokaler (lokaler som Skien kommune forhåpentligvis bygger opp igjen), apparat rundt flyene med verktøy, utstyr, reservedeler, operasjonelt flyutsyr, fallskjermer, hjelmer, flydresser, GPS'er, datautstyr, håndbøker osv. Til slutt er målet å bygge opp det foreningen en gang startet på, et museum. Simulator, utstillingsobjekter, bilder osv.

Det er en lang vei, fortsatt svært uoversiktlig, men vi tar ett steg av gangen. Vi ønsker å sikre at det er kvalitet bak de fremtidige investeringene vi gjør. Derfor vil det naturlig ta noe tid før vi helt vet hvordan vi skal gjøre dette. Det er også svært viktige at selv om vi arbeider mot et nytt bygg/tilholdssted samt nye fly, fortsatt klarer å holde flyaktiviteten igang. Det er det viktigste, tross alt..

← TilbakeRussian Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Russian Warbirds of Norway 2010 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33