Eastern Warbirds of Norway
Airshow deltagelser 2016

Her følger en oversikt over hvilke stevner/show du kan få se våre fly i løpet av sesongen. Eastern Warbirds skal som vanlig delta på flere. Etterhvert som stevner/show/fly-inn blir bekreftet så legges disse inn i denne artikkelen.

Publisert: 24. mars 2016 

Flydag på Geiteryggen lørdag 13. aug

Lørdag 13. august 2016 arrangeres det nok en gang Flydag på Geiteryggen. Det er 7. året Eastern Warbirds of Norway, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb arrangerer flydag sammen på Geiteryggen. Vi ønsker denne dagen å vise mangfoldet i luftfarten. Helt fra noe av det eldste som finnes av fly i Norge, til det helt moderne innen luftfart, i tillegg til luftsport som fallskjermhopping og hobbyflyging. Klubbene på Geiteryggen ønsker å vise frem sine aktiviteter, - og forhåpentligvis rekruttere nye medlemmer.

Publisert: 07. jan. 2016 0

Lørdagsflyging med vår Antonov An-2 lørdag 17. oktober

Lørdag 17. oktober fra kl. 12:00 og utover dagen får du en ypperlig mulighet til å bli med vår Antonov AN-2, verdens største en-motors dobbeldekker. Dette blir sannsynligvis siste oppsatte rundflygingslørdag for i år. For en kostnad på kr 600,- får du en liten tur over Grenland sammen med andre flyinteresserte. Benytt muligheten og møt opp på Skien Flyplass Geiteryggen denne lørdagen. Vi flyr turer så lenge vi får fylt opp flyet. Ingen forhåndspåmelding. PS! Vi tar bankkort!

Publisert: 01. okt. 2015 0

Åpen dag på Geiteryggen

Lørdag førstkommende, 12.september fra kl 12-16 arrangerer Eastern Warbirds og Grenland Flyklubb en åpen familiedag på Geiteryggen for alle flyinteresserte. Vi vil ved godt vær prøve å ha alle våre fly i lufta i løpet av dagen, og det vil ved nok interesse bli mulighet til å være med å fly dobbeldekker i vår Antonov-2.

Publisert: 10. sep. 2015 0

Vellykket Antonov/ seilflydag i Lunde

Åtte blide passasjerer reiste tidlig om morgenen søndag 10. mai avgårde fra Geiteryggen i foreningens Antonov AN-2 opp til Lunde flyplass. Her ble de mottatt av Nome flyklubbs mannskap og i tur og orden sendt opp i luften for en tur med seilfly (m/instruktør). Grillmat ble fortært i det flotte været, før returen til Geiteryggen med AN2'en ble gjennomført.

Publisert: 11. mai 2015 0

Bli med på en skikkelig luftetur!

Lokalavisa TA var i påsken på besøk hos Eastern Warbirds for å lage reportasje om foreningen til påskeaften avisen sin. Det hele endte med tre flotte helsider i papirutgaven. Les hele artikkelen på nett ved å trykke på linken inne i artikkelen.

Publisert: 05. april 2015 0

Flydagen ble nok en suksess!

Det ble en strålende dag på Skien Lufthavn / Geiteryggen! Været var på vår side og stevnet ble gjennomført akkurat slik vi hadde planlagt. Vi takker alle som tok turen til Geiteryggen denne dagen og håper vi sees igjen, kanskje allerede til neste år!

Publisert: 17. aug. 2014 0

Snart klar for Flydag på Geiteryggen!

Lørdag 16. august er alt klart for morsom og spennende flydag på Geiteryggen. Eastern Warbirds stiller selvsagt med alle fly og er også sterkt delaktig i arrangementet som en av de tre arrangørklubbene. Besøk www.flyoppvisning.no for all info om dagen.

Publisert: 07. aug. 2014 0

Flyging med TV2 og Kathrine Sørland

Som bursdagspresang fra TV2 fløy Kathrine Sørland nylig i vår L-29 LN-ADA. Det ble en artig tur i knallvær fra Skien. Det hele vil komme på "God kveld Norge" i løpet av kort tid, vi kommer tilbake til dato så snart dette er bestemt. I mellomtiden kan vi dele to bilder fra bursdagen hennes".

Publisert: 01. april 2014 0


← Tilbake


Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4