Eastern Warbirds of Norway
Statement

In respect of all our Ukraine friends and the current deeply tragic war, we have decided to change our 20 year old name to Eastern Warbirds of Norway (EWON).

Publisert: 05. mars 2022 

L29 og Yak 52 i nye farger

Vi har lakkert vår L29 og Yak 52 i løpet av 2019. Fargeskjemaet er vintercamo som ble benyttet av Sovjet. Vi er fornøyd med resultatet!

Publisert: 11. jan. 2020 

L-29 / Jagerflyet er OPERATIVT!

L-29 jagerfly er OPERATIVT!
Endelig er jagerflyet operativt igjen etter en
lang økt med årlig fornyelse / service. Vi starter umiddelbart med flyging, og fra og med lørdag 12.10 (førstkommende) er det mulighet for å fly. Alle med tidligere utsatt tur får prioritet.
Kontakt Terje for avtale.

Publisert: 09. okt. 2019 

Bli med Antonoven på tur søndag 6. oktober!

Søndag 6. oktober fra kl 13 og utover har du en ypperlig mulighet til å bli med vår Antonov An-2 for en behagelig medlemstur i Grenlandsområdet. Turen passer ypperlig for hele familien! Kostnad per person er 600,- Oppmøte ved Kafeen på østsiden av flyplassen på Geiteryggen (ved terminalen). Vi flyr så lenge vi har passasjerer. Kontant betaling eller kort/VIPPS. For mer info, ta kontakt med Anders på anders@warbird.no PS! Ingen forhåndspåmelding.

Publisert: 18. sep. 2019 

Bli med på medlemsflyging!

Har du lyst til å være jagerflypilot for en dag? Fly akrobatikk, eller kanskje fly en historisk dobbeldekker? Da har du kommet til rett sted! Eastern Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. EWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.

Publisert: 07. juni 2019 

Bil- og Flyshow lørdag 25. august på Geiteryggen

Lørdag 25. august 2018 arrangeres det Bil- og Flyshow på Skien Flyplass, Geiteryggen. Autostrada, Grenland Luftsportssenter, Grenland Flyklubb og Eastern Warbirds of Norway arrangerer utstilling, oppvisning, prøveturer med bil og fly, blant annet blir det mulig å være med i Antonoven til Eastern Warbirds eller i et motor- eller mikrofly fra Grenland Flyklubb.

Publisert: 03. juli 2018 

Bli med på medlemstur hos oss!

Har du lyst til å være jagerpilot for en dag? Fly akrobatikk, eller kanskje fly en historisk dobbeldekker. Da har du kommet til rett sted! Eastern Warbirds of Norway er en ideell flyhistorisk forening hvor alle som deltar gjør dette gratis på sin fritid. Med dette som utgangspunkt vil ingen av turene som arrangeres i regi av foreningen være basert på annet enn driftskostnader til flyenes operasjon. (Foto: Eirik Østensjø - L29 Delfin)

Publisert: 05. mai 2018 

Terje Aasane til minne

Onsdag 10. januar mottok vi det triste budskapet om at mangeårig medlem, flyger og ildsjel i Nome Flyklubb, Eastern Warbirds og Grenland Flyklubb, Terje Aasane, rett over midnatt onsdag 10. januar 2018 hadde gått bort.

Publisert: 01. feb. 2018 

Bli med Antonoven på medlemstur fra Geiteryggen lørdag 7. oktober

Lørdag 7. oktober fra kl 12 og utover har du en ypperlig mulighet til å bli med vår Antonov An-2 for en behagelig medlemstur i Grenlandsområdet. Turen passer ypperlig for hele familien! Kostnad per person er 600,- Barn under 12 år 300,- Oppmøte ved kafeen/terminalbygget på Geiteryggen. Vi flyr så lenge vi har passasjerer. Kontant betaling, kort eller VIPPS. For mer info, ta kontakt med Anders på anders@warbird.no PS! Ingen forhåndspåmelding.

Publisert: 21. sep. 2017 


← Tilbake


Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4