Eastern Warbirds of Norway
Østlige fly på et airshow nær deg?

Eastern Warbirds of Norway planlegger i øyeblikket sesongen 2013 og vi kommer mer enn gjerne til flystevnet som arrangeres i ditt nærområde. Har du tips eller ønsker, fortell dem til oss! Arrangerer du flystevne og ønsker innslag fra tidligere Sovjetunionen eller tidligere østblokkland, ta kontakt med oss!

Publisert: 10. jan. 2013 0

God Jul og Godt Nyttår!

Eastern Warbirds of Norway ønsker alle sine piloter, crew, flyvenner og støttespillere en Riktig God Jul og et Godt Nyttår. Vi takker alle som har jobbet hardt for å holde flyene i luften også i år. Uten mange personers hjelp hadde dette ikke vært mulig. Vi takker også alle som stiller opp på alle landets flystevner og de som deltar på medlemsflyginger hos EWoN! Uten dere hadde vi ikke hatt noen arena å vise frem flyhistorien! Vi sees på nyåret!

Publisert: 23. des. 2012 0

Vintersesong hos Eastern Warbirds

Det går ubønnhørlig mot vinter, hvis den ikke allerede har kommet da. Vår Antonov AN-2 har blitt satt til vinterlagring i hangar her på Geiteryggen og vil bli stående der til våren er her igjen. Likevel blir det flyging med både L29 og Yak-52 vinteren gjennom, om ikke i en like hyppig frekvens som på sommeren.

Publisert: 12. nov. 2012 0

Årets flystevnesesong er over

Det ble en svært travel flystevnesommer for Eastern Warbirds og alle andre flyentusiaster. EWON deltok på hele 8 stevner rundt på øst- og vestlandet. Endelig fikk vi vist frem vår nye Antonov AN-2 på en ordentlig måte. Neste år stiller den i russiske farger(!)

Publisert: 30. sep. 2012 0

Bilder fra Jarlsberg Airshow

Sist søndag var Eastern Warbirds på plass på Jarlsberg Airshow med Antonov AN-2 og Yakovlev YAK-52. I tillegg til display med begge maskiner så ble det fløyet tre rundturer med Antonoven. Til lørdag står Dokka for tur. Der blir det også mulighet for å få seg en tur i AN-2.

Publisert: 06. sep. 2012 0

Nok en fin Flydag på Geiteryggen

Årets Flydag på Skien Lufthavn, Geiteryggen ble nok en suksess. Med strålende solskinn gjestet som vanlig flere tusen flyplassen og fikk et nærmere innblikk i hva vi holder på med på Geiteryggen, samt se spektakulære fly i både lufta og på bakken.

Publisert: 27. aug. 2012 0

FLYDAGEN PÅ GEITERYGGEN 2012

Årets flydag på Geiteryggen nærmer seg med stormskritt. Lørdag 25. august er datoen man bør holde av. Det er 5. år på rad at Eastern Warbirds of Norway, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb arrangerer flydag på Geiteryggen. PROGRAMMET LISTET UNDER ER IKKE ENDELIG OG TENTATIVT.

Publisert: 22. aug. 2012 0

Stord flydag 2012 ble avlyst

Eastern Warbirds hadde kommet over på fredag med både L29 og AN2. Dessverre var ikke værgudene på vår side og stevnet måtte avlyses lørdag. Både AN2 og L29 fløy hjem lørdag kveld. AN2 måtte ta den lange veien kysten rundt. Eastern Warbirds vil likevel takke alle på Stord for kjempe mottakelse, service og opplegg. Dette vil alle i EWON gjerne tilbake til, til neste år.

Publisert: 19. aug. 2012 0

Medlemsflyging på Geiteryggen

Sist lørdag var det full aktivitet på Geiteryggen i Skien. Flere medlemmer fikk prøve seg både i L29 Delfin og Yak 52. En flott opplevelse som alltid for både de som var med å fly, og for crew og piloter. Vi tok noen bilder fra dagen. Nyt dem!

Publisert: 10. aug. 2012 0


← Tilbake


Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4