Eastern Warbirds of Norway
Flyshow i Norge sommeren 2012

2012 vil bli et godt år for alle flyentusiaster. Da kan man velge og vrake mellom flere store flystevneri Norge. Helst velger man kanskje alle?(!) Det blir i år store flystevner på Kjeller, Sola og Bodø. I tillegg finner man show på flyplasser som; Ørland, Andøya, Lunde, Jarlsberg og selvsagt Flydagen på Geiteryggen lørdag 25. august.

Publisert: 09. feb. 2012 0

Vinterlagring av vår Antonov AN2

Bedre sent enn aldri.. Idag ble Eastern Warbirds sin Antonov AN-2 endelig satt inn i hangar for vinterlagring. Heldigvis har vi hatt en snill vinter og flyet har ikke vært ute for de store snøfallene. Diverse vinterarbeider vil bli utført i Pegasus sin hangar slik at flyet er i tipp topp stand til 2012-sesongen.

Publisert: 09. jan. 2012 0

God Jul og et Riktig Godt Nyttår!

Eastern Warbirds of Norway ønsker alle sine piloter, crew, flyvenner og støttespillere en Riktig God Jul og et Godt Nyttår. Vi takker alle som har jobbet hardt for å holde flyene i luften også i år. Uten mange personers hjelp hadde dette ikke vært mulig. Vi takker også alle som stiller opp på alle landets flystevner og de som deltar på medlemsflyginger hos EWoN! Uten dere hadde vi ikke hatt noen arena å vise frem flyhistorien! Vi sees på nyåret!

Publisert: 23. des. 2011 0

Utsjekksturer på AN-2

Flygerne i Eastern Warbirds of Norway er i disse dager ute og flyr utsjekksturer på foreningens Antonov AN-2. Thor Kristian Aasulfsen, Erling Wiig og Terje Aasane har i tur og orden blitt sjekket ut på verdens største en-motors dobbeldekker. Fra tidligere flyr Terje Traaholt og Rolf Meum maskinen.

Publisert: 13. okt. 2011 0

Flydagen ble en stor suksess!

Med rundt 3500 besøkende og strålende solskinn ble 2011-utgaven av Flydagen på Geiteryggen et kjempe stevne. Utrolig mange fly var samlet for å gi publikum en flott opplevelse. Eastern Warbirds var en av tre arrangører og viste frem alle sine flytyper. Spennende for mange var kanskje foreningens nye Antonov AN-2 som gjorde sitt første show på norsk jord under vingene til EWON.

Publisert: 22. aug. 2011 0

Strålende sol og varmt på Flydagen

Flydagen på Geiteryggen ble en suksess. Mange forskjellige fly, flott vær og svært godt oppmøte! Fra Eastern Warbirds ble det gjennomført oppvisning med foreningens Yak-52, An-2 og sist men ikke minst 2 stk L-29.

Publisert: 21. aug. 2011 0

Vi prøver å få AN-2 klart til Flydagen

Sist onsdag kom som kjent foreningens nye Antonov AN-2 til Skien Lufthavn, Geiteryggen. Flyet ble kjøpt fra Sverige med registreringen LY-AKB. Foreløpig har flyet stått stille siden ankomst, men det jobbes med å få flygere klare til å kunne fly display med denne store fuglen allerede på flydagen på Geiteryggen lørdag 20. august. Mer info om dette vil la seg gjøre kommer i tiden fremover.

Publisert: 05. aug. 2011 0

Antonov'en er ankommet Skien!

Torsdag kveld, 28.07.2011, landet Norges eneste operative Antonov-2 på Geiteryggen. Flyet kom fra Sverige og vil nå inngå i flåten til Eastern Warbirds. Flyet ble fløyet av Terje Traaholt med Terje Aasane som co-pilot og Øyvind Gundersen som crew.

Publisert: 28. juli 2011 0

Lista utsettes en uke - uten EWON

Helgen 30. - 31. juli arrangeres Warbird Airshow på Lista flystasjon like ved Farsund i Vest-Agder. Eastern Warbirds stiller dessverre ikke med fly som skal fly display. EWON stiller kun med en stk L29 på static display. Grunnen til dette er at flyshowet ble utsatt en uke, dermed hadde ikke EWON mulighet til å stille med nok piloter og crew. Vi beklager dette på det sterkeste men vi kommer sterkere tilbake 20. august i Skien.

Publisert: 20. juli 2011 0


← Tilbake


Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4