Eastern Warbirds of Norway




Bli med på medlemstur til Flysamlingen på Gardermoen i Antonoven søndag 6. august

Publisert: 04. juli 2017 av Anders Bergane

Søndag 6. august kan du bli med på en flott medlemstur til Flysamlingen Gardermoen i vår spesielle Antonov An-2. Vi reiser fra Skien på formiddagen og blir i 4-5 timer på Flysamlingen og ser på den spennende flyutstillingen før returen går tilbake til Skien på ettermiddagen.

Turen egner seg for alle som har et snev av flyinteresse og vi kan love en behagelig og en noe utenom det vanlige tur med vår spesielle Antonov An-2. Flyet vårt blir forøvrig en av attraksjonene denne dagen, da flyet vil bli innlemmet i utstillingen så fort vi får parkert.

 
An-2'en blir fløyet trygt til og fra Gardermoen av to erfarne flygere, mens passasjerene kan slappe av og nyte utsikten fra de behagelige skinnstolene bak i kabinen. Vi kommer tilbake til de påmeldte med nøyaktige tidspunkter for oppmøte og hjemkomst, men ca. tider for oppmøte er kl 10:00 og hjemkomst kl 17.
 
Turen koster 2000,- per person tur-retur. Bindende påmelding innen 30. juli. Vær tidlig ute, kun 8 plasser. Påmelding og spørsmål kan rettes til Anders på anders@warbird.no
 
Det er obligatorisk med støttemedlemskap i Eastern Warbirds for å fly med Antonoven. Det formelle ifbm. støttemedlemskap ordnes før avgang for de som ikke er det fra før. Utgift for støttemedlemskap er inkludert i kostnaden på 2000,-

For mer informasjon om Flysamlingen på Gardermoen, se her www.flysam.no. Inngangsbillett til museet er ikke dekket. Dette koster 90,- for voksne og 60,- for barn.
 
Litt info om An-2:
Denne kolossen er utrustet med en diger stjernemotor på 1000 hk. Den har et vingespenn på 18 meter, er over 4 meter høy og veier 5.5 tonn! Og til tross for dette kan den lande og lette fra en kort bane på kun noen få hundre meter! Denne maskinen har plass til 8 passasjerer i tillegg til 2 piloter, og da til alt overmål i et fly som utvendig ser ut som om det ble produsert under 1. verdenskrig men innvendig som om det var en moderne forretningsjet. Gode romslige skinnseter med nedfellbare bord, sofa, minibar, toalett m.m. Flyet bærer det klingende registreringsmerket LN-KGB.


Antonov AN-2

← Tilbake



Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4