Eastern Warbirds of Norway
Nytt flyprosjekt / AN-2

Publisert: 21. mai 2009 av Anders Bergane

Det jobbes nå med anskaffelse av et nytt fly til foreningen. Dette er enda et prosjekt i kategorien “Eastern Warbirds”. Med et fly som kan titulere seg som verdens største dobbeldekker, 1000 HK i nesa, og godt med plass crew og bagasje, er dette et fly som komplettere foreningens park på en flott måte.

Antonov-2 (AN-2) vil være et spennende element på flyshow i Norge og Skandinavia. Og i tillegg vil man endelig kunne reise med crew samlet. Terje Aasane og Terje Traaholt er kontaktpersoner for dette prosjektet som allerede har samlet over 10 interessenter.

Målet er å få dette flyet på vingene i Norge i løpet av 2009 / våren 2010. Så langt er det Sverige og Litauen som vi ser etter maskiner i. Svenskene har flere for salg, og en maskin herfra vil lette omregistreringsprosessen betraktelig.
 
Men.......før noe blir signert vil vi være trygge på at vi får den beste maskinen som penger kan kjøpe i denne kategorien. Som våre andre fly er dette ikke noe man skrur på hjemme, så for å ikke bli overmannet av tekniske utgifter er gangtid, teknisk stand osv
et aktuellt tema.
 
Følg med på våre sider, og vi vil komme med fortløpende oppdateringer når kjøp blir aktuellt!

← TilbakeSkriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)
Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4