Russian Warbirds of Norway

Hangarbrannen 29.09.16

Torsdag 29. september 2016 ble Russian Warbirds of Norway rammet av en storbrann. Vi mistet våre lokaler, utstillinger, verksted/hangar og totalt fem fly i løpet av få timer.

Publisert: 16. sep. 2020

Om foreningen

Russian Warbirds of Norway er en flyhistorisk forening med base på Skien Flyplass, Geiteryggen. Foreningen er en ideell organisasjon der driften baseres på frivillighet og dugnadsinnsats fra medlemmer.

Publisert: 14. sep. 2020

Bli støttemedlem

Bli støttemedlem i Russian Warbirds of Norway og hjelp oss å holde flyene på vingene. Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly i lufta. Foreningen er ikke driftet av kommunale tilskudd eller bidragsordninger, og er således helt avhengige av omfattende dugnad og personlige økonomiske bidrag fra driverne selv for å forbli aktive.

Publisert: 13. sep. 2020

Crew og bakkemannskap

Foreningen er svært avhengig av et stort apparat for å holde flyene luftdyktige. Piloter, crew-chief'er, bakkemannskap og dugnadsarbeidere er svært viktig for å kunne drifte foreningen.

Publisert: 08. sep. 2010

Piloter i foreningen

Publisert: 08. sep. 2010

← Tilbake