RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-) Takker for en fantastisk tur og et virkelig minne for livet den 26 juli 2014 i form av L-29 Viper. En utrolig flott 60 års presang og et kvantesprang i forhold til min tidligere erfaring med Blanik.
Legg inn hilsen
Besk oss her

Flyplassveien 121,
Skien vis à vis Grenland flyklubb
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON sttter:
Velkommen til nytt nettsted

Russian Warbirds of Norway lanserer i disse dager nytt nettsted for foreningen. Følg med på utviklingen utover høsten. Her blir det mange godbiter å se frem til. Vi håper sidene faller i smak hos alle besøkende.

Etterhvert som høsten skrider frem vil det skje mye på sidene. Den observante leser vil sikkert legge merke til at det meste av innhold er slik det var på de gamle sidene våre. Dette vil imidlertid forandre seg raskt. I løpet av de neste ukene vil man kunne se mange nye artikler, bilder og videoer fra RWoN.
 
Man har nå også mulighet til å registrere seg på sidene våre. På den måten vil man kunne få kommentere artikler med sin egen private profil.
 
RWoN piloter og crew vil i tillegg få tilgang til egne lukkede sider ved å registrere seg på samme måte.
 
Vi minner om at denne registreringen ikke har noe med innmelding i selve foreningen å gjøre. Det vil etterhvert komme en egen funksjon for innmelding i foreningen.
 
Følg med på fortsettelsen!

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode: *
 

 Kommentarer (1)

Vladimir - lagt inn 2010-09-15 12:21:35 #1
Knallbra side :-)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Bli stttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Vret i Skien
tirsdag
Skyet, 12 °C
Flau vind, 0.9 m/s fra Sr-srst.
0 mm nedbr.
Skyet

onsdag
Delvis skyet, 13 °C
Flau vind, 1.1 m/s fra Sr-srst.
0 mm nedbr.
Delvis skyet
Flydagen i Skien
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.