RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
   Hei Terje og dere alle på Russian Warbirds.Ser at dere henter inn en ny L-29 i dag. Endelig en opptur etter brannen i fjor høst.Nå blir det sikkert mange jager pilot for en dag turer.Glemmer ikke turen med deg 2013.Er og anbefale på det sterkeste. Ha fotsatt en fin sommer.Mvh Yngve. Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-)
Legg inn hilsen »
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON støtter:
Velkommen til nytt nettsted

Russian Warbirds of Norway lanserer i disse dager nytt nettsted for foreningen. Følg med på utviklingen utover høsten. Her blir det mange godbiter å se frem til. Vi håper sidene faller i smak hos alle besøkende.

Etterhvert som høsten skrider frem vil det skje mye på sidene. Den observante leser vil sikkert legge merke til at det meste av innhold er slik det var på de gamle sidene våre. Dette vil imidlertid forandre seg raskt. I løpet av de neste ukene vil man kunne se mange nye artikler, bilder og videoer fra RWoN.
 
Man har nå også mulighet til å registrere seg på sidene våre. På den måten vil man kunne få kommentere artikler med sin egen private profil.
 
RWoN piloter og crew vil i tillegg få tilgang til egne lukkede sider ved å registrere seg på samme måte.
 
Vi minner om at denne registreringen ikke har noe med innmelding i selve foreningen å gjøre. Det vil etterhvert komme en egen funksjon for innmelding i foreningen.
 
Følg med på fortsettelsen!

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 

 Kommentarer (1)

Vladimir - lagt inn 2010-09-15 12:21:35 #1
Knallbra side :-)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Neste aktiviteter
Neste airshows
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Været i Skien
lørdag
Lett snø, -4 °C
Flau vind, 1.3 m/s fra Sørøst.
0 mm nedbør.
Lett snø

søndag
Skyet, -2 °C
Svak vind, 2.0 m/s fra Sørøst.
0 mm nedbør.
Skyet
Flydag Geiteryggen
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.