RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-) Takker for en fantastisk tur og et virkelig minne for livet den 26 juli 2014 i form av L-29 Viper. En utrolig flott 60 års presang og et kvantesprang i forhold til min tidligere erfaring med Blanik.
Legg inn hilsen
Besk oss her

Flyplassveien 121,
Skien vis à vis Grenland flyklubb
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON sttter:
Paul Engelstad har gått bort

Det er med sorg vi har motatt budskapet om at Paul er gått bort. Han døde lørdag 18.01.2014

Paul var i svært mange år en ildsjel som var med på å drive og forme flymiljøet på Geiteryggen. Som aktiv flyger og mekaniker i den flyhistoriske gruppen Scandinavian Historic Flight, var Paul en av de "tunge" bidragsyterne som bidro til at tusner av flyentusiaster fikk glede av å se foreningens gamle klassiske krigsfly på flyshow i inn- og utland. Foruten å være privatflyger og engasjert i flymiljøet på sin fritid, jobbet Paul i tårnet på Geiteryggen. Han var derfor en person man raskt stiftet kjennskap til når man vanket på flyplassen spesiellt på 90-tallet. Og da utelukkende på en positiv måte. Han var alltid imøtegående og innviet mange med stor innlevelse og glede i sin fly interesse. Paul måtte kutte ut flyging samt jobben som betjent i flytårnet etter et brått og uventet hjerteinfarkt. Han har siden måttet slite med en kronisk hjertelidelse, men uten at dette knekket hans utrolige stå-på vilje og evne til å gjøre det beste ut av en for mange svært vanskelig situasjon. Han klarte å snu seg rundt og etablerte større fokus på hobbyer på landjorda ....og sjøen....hvor han med like stort engasjement gikk inn i nye oppgaver. Dette var da noe båtsporten fikk stor glede av. Han etablerte seg også som en habil fotograf, og etablerte et studio sammen med kamerater på Stathelle i Bamble. Paul slapp aldri kontakten med flymiljøet, og fulgte nøye med på hva som skjedde. Som warbird entusiast var Paul innom hos oss rett som det var, og han hadde en sterkt forkjærlighet for nettop det å ta vare på flyhistoriske maskiner. Med Paul har vi mistet en god venn og flyentusiast . Men han har gjennom sitt virke i vårt miljø satt spor og laget historie som alltid vil være med oss! Vi lyser fred over Pauls minne og sender våre dypeste kondolanser til hans nærmeste. Fra dine flygervenner i RWON.

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode: *
 

 Kommentarer (0)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Bli stttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Vret i Skien
tirsdag
Skyet, 12 °C
Flau vind, 0.9 m/s fra Sr-srst.
0 mm nedbr.
Skyet

onsdag
Delvis skyet, 13 °C
Flau vind, 1.1 m/s fra Sr-srst.
0 mm nedbr.
Delvis skyet
Flydagen i Skien
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.