RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Fly-in på Jarlsberg lørdag 17. august

Tønsberg flyveklubb inviterer til Fly-in på Jarlsberg flyplass (ENJB) i Tønsberg lørdag 17. august 2013 fra cirka klokka 12. Det planlegges å arrangere en enkel landingskonkurranse før alle samles rundt grillmat og godt drikke.

 

Invitasjonen går til medlemmer av motorflyklubber og mikroflyklubber på Østlandet, samt til våre svenske og danske flyvenner.

Program for dagen:
Vi planlegger å arrangere en enkel landingskonkurranse før vi samler oss rundt grillmat og godt drikke. Pølser til grilling vil være tilgjengelig. De som ønsker det, er velkomne til å ta med seg telt for overnatting. Og om noen ønsker seg en liten sightseeing i Tønsberg-distriktet, så ordner vi det!
Vi satser på godt vær, hyggelig flyprat og god stemning denne lørdagen. Vi ser frem til å treffe dere. Dere er velkomne til Jarlsberg flyplass – midt i Vestfold!

Praktisk info:
Jarlsberg (ENJB) ligger i Torp kontrollsone (118.65 Mhz). Torp kalles opp først, og deretter melder dere blindt til Jarlsberg på 122.30 Mhz. Det er PPR på Jarlsberg.

Med vennlig hilsen
Styret i Tønsberg flyveklubb

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 

 Kommentarer (0)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Flydag Geiteryggen
I 2018 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.
 
Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.