RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Nok en fin Flydag på Geiteryggen

Årets Flydag på Skien Lufthavn, Geiteryggen ble nok en suksess. Med strålende solskinn gjestet som vanlig flere tusen flyplassen og fikk et nærmere innblikk i hva vi holder på med på Geiteryggen, samt se spektakulære fly i både lufta og på bakken.

I luften fikk man se Tiger Moth'er, Cornell, Broussard, Harvard, Extra 300, Sea King, Saab Safir, Yak 52 og L29. I tillegg til vår egen Antonov AN-2 som fløy 8 rundturer med publikum.


Dessverre ble det noen endringer i flyprogrammet. Det er dessverre ikke alltid vi kan råde over dette, selv om det jobbes knallhardt for å unngås.

Vi håper gjentagelse av Flydagen på Geiteryggen! Kanskje allerede neste år?

Takk til alle som besøkte oss!


Flydagen Geiteryggen 2012 | 11 bilder

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 

 Kommentarer (1)

Ole Kjell Fareth - lagt inn 2012-08-28 00:15:59 #1
Jeg er enig i at det var en flott dag, med mange flotte fly i lufta og på statisk.
Men det var for min del to klare skår i gleden: Speaker som snakket alt for mye over et høytaleranlegg som ikke var justert etter dennes dype stemme, noe som gjorde at det var svært vanskelig å få med seg det han sa.

Og en russisk stjernemotor montert på et tilhengerunderstell, jeg vet ikke om trottle var sperret på et visst turtall for å hindre motor og understell å fare fremover inn blant publikum som stimlet sammen rett foran denne motoren da den ble startet opp ...

Og til slutt nevner jeg bare at Aero L- 29 Delfin er et treningsfly, og ikke en jetjager som den ble omtalt som gang på gang (Dette ble bare dumt).

Bortsett fra dette var det en flott dag på Geiteryggen!

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

GJENREISING.NO »
Flydag Geiteryggen
I 2018 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.
 
Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.
 
SE BILDER FRA STEVNET »