RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
   Hei Terje og dere alle på Russian Warbirds.Ser at dere henter inn en ny L-29 i dag. Endelig en opptur etter brannen i fjor høst.Nå blir det sikkert mange jager pilot for en dag turer.Glemmer ikke turen med deg 2013.Er og anbefale på det sterkeste. Ha fotsatt en fin sommer.Mvh Yngve. Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-)
Legg inn hilsen »
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON støtter:
Besøk av russisk YAK- 52 akroflyger

Lørdag 19. og søndag 20. mai kommer Gennady Elfimov til Russian Warbirds of Norway i Skien. Elfimov er russisk, men bosatt i England. Gennady Elfimov kommer for å kjøre conversion training/safety training på Yak-52.

Russian Warbirds vil kunne stille fly til disposisjon for de som måtte ønske et slikt kurs. Også for personer utenfor RWON systemet. Men dette må avklares med Terje Traaholt i RWON i hvert enkelt tilfelle.

For de som skal fly er det viktig og sette seg godt inn i Yak-52 POH og således være godt forberedt for en bratt lærekurve. Interesserte kan henvende seg til Jørgen Torsnes, som leder "event'n" denne helgen.

Gennady har 4500 timer på Yak-52 og ble utdannet i USSR. Han har instruert på flytypen i 15 år både millitært og sivilt og konkurert i Soviet aerobatic championships i 5 år. Pris er 60 eur/t + flyleie fra RWON. Flyprogrammet varer ca 5 t. for basics og evt. mere om man skal trene spesielt på akro.

Se forøverig www.skytrace.co.uk

Jørgen Torsnes
torsnes@live.no
45246070

Terje Traaholt
post@warbird.no
90178555

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 

 Kommentarer (4)

Terje - lagt inn 2012-05-18 00:02:45 #4
De som vil ha utsjekk på YAK'en burde benytte anledningen. Det blir åpnet for at de som vil ta dette med Gennady får anledning til dette.
Timepris for leie av LN-JAK i denne sammenheng er 2.000

Jørgen T - lagt inn 2012-05-08 14:57:51 #3
Hei Håvard.

Gennady ankommer Norge Fredag 18.mai og flyging starter fra morgenen Lørdag 19. og avsluttes seinest Mandag 21. ved 1500 tiden. Det er hittil ikke vært noen henvendelser fra intresserte.

Håvard - lagt inn 2012-05-07 08:28:00 #2
Heisann !

Dette hadde virkelig vært av interesse, men serut som at det vil kræsje med arbeidshelg, hvor tidlig starter flyving og det jeg er mest interessert i er et par leksjoner i advanced spinning med kjerra.

Håvard Iversen

Ronny - lagt inn 2012-04-22 18:47:55 #1
Dette er jeg klar for:-)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Neste aktiviteter
Neste airshows
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Været i Skien
lørdag
Lett snø, -4 °C
Flau vind, 1.3 m/s fra Sørøst.
0 mm nedbør.
Lett snø

søndag
Skyet, -2 °C
Svak vind, 2.0 m/s fra Sørøst.
0 mm nedbør.
Skyet
Flydag Geiteryggen
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.