RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
   Hei Terje og dere alle på Russian Warbirds.Ser at dere henter inn en ny L-29 i dag. Endelig en opptur etter brannen i fjor høst.Nå blir det sikkert mange jager pilot for en dag turer.Glemmer ikke turen med deg 2013.Er og anbefale på det sterkeste. Ha fotsatt en fin sommer.Mvh Yngve. Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-)
Legg inn hilsen »
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON støtter:
Wings and Wheels, 24 - 26. juni

Det nærmer seg med stormskritt ett av årets høydepunkt for Russian Warbirds of Norway. Wings and Wheels i Lunde står for tur førstkommende helg og RWON kan love både jetjagere, propellfly, pyro og mye lyd!

Russian Warbirds stiller i år med Yak-52 og L29 Delfin. Yak'en vil lande mens L29'en vil ikke kunne lande av naturlige grunner (900 meter gressbane). 


For mer info om stevnet, se her: http://www.nomeflyklubb.no/contactus_ww.php?ArticleId=143 og her: http://www.wingsandwheels.no/publish2/start%202011.html 

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 

 Kommentarer (0)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Neste airshows
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Været i Skien
Jordskredfare gult nivå
Delvis skyet, 12 °C
Svak vind, 2.0 m/s fra Sør-sørøst.
0 mm nedbør.
Delvis skyet

Flomfare gult nivå
Skyet, 10 °C
Svak vind, 2.6 m/s fra Sør-sørøst.
0 mm nedbør.
Skyet
Flydag Geiteryggen
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.