RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-) Takker for en fantastisk tur og et virkelig minne for livet den 26 juli 2014 i form av L-29 Viper. En utrolig flott 60 års presang og et kvantesprang i forhold til min tidligere erfaring med Blanik.
Legg inn hilsen
Besk oss her

Flyplassveien 121,
Skien vis à vis Grenland flyklubb
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON sttter:
Nytt flyprosjekt / AN-2

Det jobbes nå med anskaffelse av et nytt fly til foreningen. Dette er enda et prosjekt i kategorien “Russian Warbirds”. Med et fly som kan titulere seg som verdens største dobbeldekker, 1000 HK i nesa, og godt med plass crew og bagasje, er dette et fly som komplettere foreningens park på en flott måte.

Antonov-2 (AN-2) vil være et spennende element på flyshow i Norge og Skandinavia. Og i tillegg vil man endelig kunne reise med crew samlet. Terje Aasane og Terje Traaholt er kontaktpersoner for dette prosjektet som allerede har samlet over 10 interessenter.

Målet er å få dette flyet på vingene i Norge i løpet av 2009 / våren 2010. Så langt er det Sverige og Litauen som vi ser etter maskiner i. Svenskene har flere for salg, og en maskin herfra vil lette omregistreringsprosessen betraktelig.
 
Men.......før noe blir signert vil vi være trygge på at vi får den beste maskinen som penger kan kjøpe i denne kategorien. Som våre andre fly er dette ikke noe man skrur på hjemme, så for å ikke bli overmannet av tekniske utgifter er gangtid, teknisk stand osv
et aktuellt tema.
 
Følg med på våre sider, og vi vil komme med fortløpende oppdateringer når kjøp blir aktuellt!

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode: *
 

 Kommentarer (1)

Rune H - lagt inn 2011-04-08 15:53:32 #1
Spennende, er det noe fremgang her ?

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Bli stttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Vret i Skien
mandag
Delvis skyet, 13 °C
Flau vind, 1.3 m/s fra st.
0 mm nedbr.
Delvis skyet

tirsdag
Delvis skyet, 19 °C
Svak vind, 2.4 m/s fra st.
0 mm nedbr.
Delvis skyet
Flydagen i Skien
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.