RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Klart for Flydag på Geiteryggen

Lørdag 8. august er det klart for flydag på Skien Lufthavn Geiteryggen. Russian Warbirds of Norway er en av tre arrangører og fortsetter i samme stil som ifjor med en rekke godbiter. Både Yak-52 og L-29 deltar på stevnet.

Sakset fra grenlandflyklubb.no:
Etter suksessen ifjor så vil RWON, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb arrangere flydag på Geiteryggen også i år.
 
Opplegget rundt det hele blir enda større i år med modellflyklubber, veteranbilklubb, militærhistoriske kjøretøyer m.m. i tillegg til flyene vi husker fra ifjor. Luftforsvaret vil komme med fly for å promotere utdanning. Videre kommer Dakota og Harvard fra Torp, samt Broussard, Fairchild Cornell, og Tiger Moth fra Kjeller.
 
Flydagen vil også bli spekket med innslag fra lokale fly som Russian Warbirds flyene L-29 Delfin og Yak-52. L-29 skal også i år utføre simulert jagerfly-angrep på lufthavnen. I tillegg blir det acro oppvisning med Extra 300.
 
Gled dere!

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 

 Kommentarer (0)

Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Flydag Geiteryggen
I 2018 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.
 
Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.